Правителството стана неудобно в този момент, защото мафията е в

...
Правителството стана неудобно в този момент, защото мафията е в
Коментари Харесай

Митев, ПП: Слави Трифонов се превръща във въплъщение на злото

Правителството стана неловко в този миг, тъй като мафията е в рецесия. Върнахме си границата на „ Капитан Андреево ". Всеки ден, в който България има своята граница, е тежък и изгубен за мафията. Това сподели депутатът от „ Продължаваме промяната " Искрен Митев в предаването „ Неделя 150 " по БНР.

Според него евентуална причина за желанието за промяна на държавното управление е наближаващата промяна на членовете на Комисията за защита на конкуренцията. „ Държавата не може да се намесва директно в свободата на комерсиалните сдружения да дефинират цените на избрани артикули. Когато има нарушаване на тази независимост, тя се дефинира от Комисия за защита на конкуренцията. Искаме да сменим Комисия за защита на конкуренцията, тъй като тя не действа вярно ", съобщи той.

От политическа рецесия сега изгода няма никой, счита Митев. „ Който и да пристигна на власт, до края на годината няма да успее да образува устойчиво болшинство. До края на годината се чака задълбочаване на проблемите. Какво ще вършат възрастните хора? Ще би трябвало да избират сред храна, медикаменти и отопление, в случай че не бъдат обновени пенсиите им ", акцентира депутатът от Политическа партия.

С опита за дестабилизиране на ръководството и страната Слави Трифонов се трансформира във „ олицетворение на злото ", счита Митев. „ Този човек продължава да вкарва внушения, да изнася заблуждаваща информация. Той оказва помощ да се дестабилизира така и така неустойчивата обстановка ", уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР