Правителството следва да прилага дългосрочни, устойчиви решения, но към момента

...
Правителството следва да прилага дългосрочни, устойчиви решения, но към момента
Коментари Харесай

Радев: Задълбочава се дефицитът на доверие към правителството

Правителството следва да ползва дълготрайни, устойчиви решения, само че все още това, което се случва, е, че губи доверие от страна на обществото. Такова мнение изрази президентът Румен Радев. В съботния ден той взе присъединяване в самодейността " Спортувай с президента " на Националния стадион " Васил Левски ", в която взеха присъединяване десетки деца и юноши.

" Кризите, в които се намираме, са тежки. Тежка икономическа, тежка обществена рецесия. Но най-важното е да не се позволява рецесия на доверие. Защото никое държавно управление не може да изведе страната от тежки рецесии при недостиг на доверие. Тези митинги значат, че този недостиг на доверие се задълбочава ", не спести рецензия към кабинета " Петков " президентът. И точно готвените митинги и какъв брой хора ще излязат на тях ще са най-ясния знак дали има рецесия на доверие към държавното управление, добави той.
 Радев пита чии ползи обслужва кабинета
Радев пита чии ползи обслужва кабинета " Петков "

Спирането на доставките на газ за него ще бъде същински тест за европейската взаимност

Не подмина и която неотдавна бе оповестена от " Булгаргаз " - с 14% по-висока. " Многократно заявих, че са значими устойчивите решения. Изключително значимо е да има далновидност в тази рецесия. И ценовата политика, която води " Булгаргаз ", е неразбираема. Тя е отвън икономическата и управническата логичност. Да разгласяваме планирани цени за юни и за юли, а чак в средата на май да разгласяваме каква е цената за самия май ", сподели Радев.

И акцентира - по-ниските цени следва да са главната политика на кабинета в енергийната сфера.

За разговор, градивен и открит, в границите на който да се почитат мненията на всички наранени от високите цени страни, настоя президентът.

От думите на мощния човек на " Дондуков " 2 може да се пояснява и че е нямало връзка межди премиера Петков и него що се отнася до ангажиментите, които държавният началник е . " Най-важното е да бъде уведомявани българските жители, българския бизнес. "
 Кирил Петков: Безотговорно би било да допуснем рухване на кабинета
Кирил Петков: Безотговорно би било да допуснем рухване на кабинета

Премиерът не се разпознава в думите на президента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР