Правителството ще разгледа Проект на решение за промени в състава

...
Правителството ще разгледа Проект на решение за промени в състава
Коментари Харесай

Правителството ще разгледа промени в Надзорния съвет на НОИ

Правителството ще прегледа Проект на решение за промени в състава на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт. Това планува предварителният дневен ред на Министерския съвет.

``
реклама

На вниманието на министрите ще бъде и приемането на разпоредба за концесиите за контракт за минерална вода, както и Проект на решение за одобрение на изменение и допълнение в Закона за районното развиване.

По време на съвещанието ще бъде признати и утвърдени резултатите от два отчета: от присъединяване на България в съвещанието на Съвета на Европейски Съюз по обучение, юноша, просвета и спорт и тези от съвещанието на Съвета на Европейски Съюз по земеделие и риболовство от ноември 2019 година
Министрите ще прегледат и Проект на решение за предложение до Народното събрание за одобрение на съглашението в областта на обществената сигурност сред България и Квебек, както и ще насочат предложение до Народното събрание за одобрение на изменението на съглашението за даване на консултантски услуги сред Министерството на околната среда и водите и Министерството на благоустройството и районното развиване.

В дневния ред на министрите са включени още и два плана на разпореждане за одобрение на вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски по области на политики и бюджетни стратегии по бюджета на три министерства: Министерството на правораздаването, Министерство на околна среда и водите и Министерство на труда и обществената политика за 2019 година

Във фокуса на съвещанието ще бъде и Проект на решение за преустановяване на активността на посолството на Република България в Йемен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР