„Правителството със сигурност трябва да падне - първо. Второ, че

...
„Правителството със сигурност трябва да падне - първо. Второ, че
Коментари Харесай

Александър Несторов: Правителството със сигурност трябва да падне

„ Правителството сигурно би трябвало да падне - първо. Второ, че в моята Родина България вицепрезидентът Асен Василев - този звук, това отношение към Движение за права и свободи - не му подхожда. Мисля, че неговата уста е прекомерно дребна да загатва някой като доктор Ахмед Доган. Цялото това цели едно опълчване, което не е потребно за нашата страна.”

Това сподели пред NOVA NEWS Александър Несторов, народен представител от Движение за права и свободи. Поводът бяха репликите в пленарна зала сред вицепремиера Асен Василев и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ преди броени дни.

Несторов се опълчи и на друго резюме на вицепремиера, че общините, където живеят гласоподавателите на Движение за права и свободи са най-бедни, и уточни, че те са най-добре устроени и обедняват вследствие политиката на Политическа партия.

На въпрос образуват ли ново болшинство с ГЕРБ поради вота на съмнение, който е импортиран от тях, а Движение за права и свободи също поддържа, депутатът бе безапелационен: „ Защо би трябвало да бъдем пришити към някое ново болшинство, ние желаеме избори.” Според него конфигурациите ще са ясни след резултатите от тях.

Според Несторов има и хора от Политическа партия, които се усещат омерзени и употребявани: „ И може и те да поддържат избор на съмнение, тъй като се усещат употребявани от Кирил Петков,” позволи депутатът

Спред него машинното преброяване е по-добър вид, в сравнение с машинното гласоподаване.

" Законът за КПКОНПИ е неразбирателство, " сподели още Несторов. " Той е копипейст, от които едни 60-70 члена са махнати. И се получава по този начин, че те нямат учредения. Във всеки миг, в който на обединението ѝ стане горещо, започваме да развяваме мантрата корупция. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР