“Правителството работи системно и упорито за подобряване на живота на

...
“Правителството работи системно и упорито за подобряване на живота на
Коментари Харесай

Премиерът Денков обеща финансова помощ от по 1512лв. Ето кои имат право на нея

“Правителството работи редовно и настойчиво за възстановяване на живота на хората и на бизнес средата в България. Програмата „ Достъпно за вас “ е реалност от през вчерашния ден и провокира подобаващ интерес както от хората, по този начин и от комерсиалните вериги в страната ”, разгласи при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Николай Денков.
”Днес ще вземем и две други решения, които също заслужава да бъдат маркирани. Първо – ще отпуснем финансова помощ от по 1512 лева на 450 семейства в областите Смолян, Силистра, Разград, Търговище, Шумен и Варна, които пострадаха от ураганния вятър и мощния дъжд на 4 ноември. Днешното решение се взема единствено 12 дни, откакто се случи това злополучие ”, уточни министър председателят.
“С друго решение дефинираме мястото за националния STEM център, който е основен за подготовката на учителите и олимпийските тимове в региона на информатиката, математиката, естествените науки, предприемачеството. Той ще е в „ София Тех Парк “ в непосредствена непосредственост до суперкомпютъра ”, сподели още Денков.
„ Това е методът, по който ние отговаряме на нестабилната политическа среда в България “, акцентира той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР