Правителството показа, че може да носи стабилност. Проява на политическа

...
Правителството показа, че може да носи стабилност. Проява на политическа
Коментари Харесай

Мария Габриел: Правителството показа, че може да носи стабилност

Правителството сподели, че може да носи непоклатимост. Проява на политическа зрялост е ротацията да се случи. Плановете са признати с доста ясна тактика, бистрота на вложенията и даването на обезщетителна помощ. Това съобщи министърът на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова в предаването „ Панорама ” по Българска национална телевизия.

„ Много се веселя, че се случи стратегическата среща със Съединени американски щати. Ние живеем в среда на дезинформация и засилващи се хибридни офанзиви. Само в случай че повече страни могат да създадат по този начин, че дезинформацията да не е камшик на демокрацията. Тя носи разделяне в обществото ”, изясни тя.

„ Важно за България е по какъв начин градим стратегическо партньорство със Съединени американски щати. Съединени американски щати е пълководец сътрудник на България в границите на участието ни в Европейски Съюз и НАТО. Когато имаме собствен разговор с посолствата на държавите-членки това са нашите сътрудници и дружно с тях можем да вземаме решения ”, безапелационна е Габриел.

„ Факт е че България поддържа Украйна още през цялото време на спора. България ще продължи да указва стратегическа и техническа помощ на Украйна. Тази помощ се цени. Ние се нареждаме във формулата за мир на президента Зеленски ”, увери вицепремиерът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР