Правителството определи Петя Александрова за изпълнителен директор на Агенцията за

...
Правителството определи Петя Александрова за изпълнителен директор на Агенцията за
Коментари Харесай

Петя Александрова ще оглави Агенцията за приватизация

Правителството дефинира Петя Александрова за изпълнителен шеф на Агенцията за приватизация и следприватизационен надзор (АПСК). Тя поема поста от Митко Симеонов, който беше определен за член на Надзорния съвет на Българската банка за развиване. Петя Александрова е дълготраен чиновник на АПСК. Завършила е право в СУ " Св. Климент Охридски ". Към момента e шеф на дирекция " Правна " в Агенцията.

С друго свое решение държавното управление освободи досегашния състав на Държавната комисия по сигурността на информацията заради приключване на петгодишния й мандат и дефинира нов състав.

Председател на ДКСИ и през новия мандат ще бъде Борис Димитров. За заместник-председател е избран Иван Павлов, който все още е шеф на отдел в ДАНС.

В състава на Комисията влизат също Симеон Николов – чиновник по сигурността на информацията в „ Терем “ ЕАД, Алекси Алексиев – шеф на дирекция „ Сигурност “ и чиновник по сигурността на информацията в МЗХГ, и доцент доктор Иво Великов – учител в Академията на Министерство на вътрешните работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР