Правителството одобри вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по политики и

...
Правителството одобри вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по политики и
Коментари Харесай

Правителството одобри вътрешнокомпенсирани промени в бюджета на МРРБ

Правителството утвърди вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски по политики и стратегии в бюджета на Министерството на районното развиване и благоустройството за 2022 година

С постановлението се планува понижаване на одобрените разноски по стратегия „ Ефективна администрация и съгласуваност “ с 1 200 000 лева Увеличават се одобрените разноски по две политики. С 1 000 000 лева се усилват разноските по бюджетна стратегия „ Стратегическо обмисляне на районното и пространственото развиване, децентрализация и териториално съдействие “. С 200 000 лева се усилват средствата по политиката за възстановяване на капиталовия развой, поддържане, рационализация и създаване на техническата инфраструктура, бюджетна стратегия „ Устройство на територията, благоустройство, геозащита, водоснабдяване и канализация “.

С измененията в бюджета на Министерство на регионалното развитие ще се компенсира дефицита на средства по обособените политики и стратегии, в това число за хонорари на чиновниците на Агенцията по геодезия, картография и кадастър и осигурителни вноски към тях.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР