Правителството няма нито една конкретна мярка, която да подпомага хората,

...
Правителството няма нито една конкретна мярка, която да подпомага хората,
Коментари Харесай

След Радев, и Йотова се скара на кабинета: Не прави нищо в социалната сфера

" Правителството няма нито една съответна мярка, която да подкрепя хората, които едвам свързват двата края, в това число и пенсионерите ". Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова преди началото на конгреса на КНСБ. Припомняме, че през последните дни Румен Радев подлагаше на критика кабинета, само че в негово неявяване, вицето му продължава да поддържа огъня сред " Дондуков " 1 и 2.

Тя чака премиера от Кирил Петков да се върне от Съединени американски щати и ограниченията, които са били начертани на съдружния съвет, да бъдат разисквани в политическите обединения. Това, което няма съгласно нея, е цялостна стратегия за подкрепяне на хората от най-уязвимите групи, както и за бизнеса. „ Няма страна в Европейски Съюз, която към този момент да не е съставила такава стратегия. Само България към момента не е “, разкритикува вицепрезидентът.
Вицепрезидентът съобщи още, че по всевъзможен начин би трябвало да се опитаме да отдалечим политическата рецесия в страната. „ България няма потребност от нови избори, а от политическа непоклатимост “, безапелационна бе тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР