Правителството на Словакия на свое заседание, проведено онлайн, удължи ,

...
Правителството на Словакия на свое заседание, проведено онлайн, удължи ,
Коментари Харесай

Още 40 дни Словакия остава в извънредно положение

Правителството на Словакия на свое съвещание, извършено онлайн, удължи , въведено на 01.10.20 година , осведоми ТАСС. Това се постанова поради влошената епидемиологична обстановка заради разпространяването на ковид. Извънредното състояние в страната изтича на 8-ми февруари. То бе удължено за още 40 дни. Извънредното състояние беше удължено от държавното управление за трети път.
Първоначално то трябваше да бъде анулирано на 14-ти ноември, само че кабинетът на съвещанието си на 11-ти ноември реалокира този период с 45 дни, а по-късно, на 29-ти декември, с още 40 дни. В рамките на идващите 20 дни, съгласно словашкото законодателство, решението на държавното управление за удължение на изключителния режим би трябвало да бъде утвърдено от Националния съвет (парламент). Няма подозрение, че депутатите от най-висшия законодателен орган ще поддържат държавната самодейност, ориентирана към ограничение на разпространяването на ковид в републиката.
 Тръмп разгласи изключително състояние във Вашингтон Тръмп разгласи изключително състояние във Вашингтон
Американският президент Доналд Тръмп разгласи изключително състояние и изпрати федерална помощ на управляващите във Вашингтон по отношение на старания...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР