Правителството на ще предостави 36,7 милиона щатски долара за създаването

...
Правителството на ще предостави 36,7 милиона щатски долара за създаването
Коментари Харесай

Австралия ще има свой луноход, инвестира 37 млн. долара

Правителството на ще даде 36,7 милиона щатски $ за основаването на личен луноход, се споделя в известие на пресслужбата на кабинета, съобщи БГНЕС.

Водещи австралийски предприемачи и откриватели ще разработят дружно луноход благодарение на 50 млн. австралийски $ (36,7 млн. щатски долара) от фонда по програмата Trailblazer в границите на самодейността на държавното управление „ От Луната до Марс “ “, се споделя в известието.
 Празник в Сидни - завършек на 4-месечен локдаун, тъй като към този момент има доста имунизирани против КОВИД Празник в Сидни - завършек на 4-месечен локдаун, тъй като към този момент има доста имунизирани против КОВИД
В австралийският град Сидни отпаднаха най-строгите антиковид ограничения след съвсем четири месеца локдаун, съобщи BBC. Хората се редяха пре...

Очаква се луноходът да бъде включен в програмата за проучвания, по която Австралия се споразумя с американската галактическа организация НАСА.

По данни на държавното управление на Австралия, полуавтоматизираният луноход ще събира мостри от повърхността на Луната, които съдържат оксиди, от които НАСА благодарение на специфична инсталация ще отделя от тях О2.

„ Това е основна стъпка към определяне на самодостатъчно човешко наличие на Луната и подкрепяне на бъдещи задачи до Марс “, акцентират от държавното управление на Австралия.

По думите на премиера Скот Мирисън, до 2030 година управляващите на Австралия желаят да утроят мащабите на работата в галактическата област, очаквайки в нея да постъпят 12 милиарда $ и да бъдат основани 20 000 нови работни места за висококвалифицирани експерти.
 Данъчната работа на Австралия ще изследва „ Pandora Papers ” Данъчната работа на Австралия ще изследва „ Pandora Papers ”
Данъчната работа на Австралия (АТО) ще проучва данните от изследването „ Pandora Papers ” и ще да разпознава всички възмож...

Според съглашението с Австралия, НАСО ще насочи лунохода на задача най-рано през 2026 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР