Правителството на САЩ може да смекчи санкциите срещу ZTE, ако

...
Правителството на САЩ може да смекчи санкциите срещу ZTE, ако
Коментари Харесай

САЩ може да смекчи санкциите срещу ZTE, ако направи пълно реструктуриране

Правителството на Съединени американски щати може да смекчи глобите против ZTE, в случай че китайската компания напълно промени своята конструкция.
Необходимо е да се промени състава на борда на шефовете, да се преработи метода на ръководство на компанията и да се сътвори нова финансова и икономическа политика. Това е мнението на ръководителя на националния икономическия съвет на Белия дом Лорънс Кудлоу (Lawrence Kudlow). Кудлоу сподели това в ефира на телевизионния канал на Fox Business Network.

Кудлоу съобщи, че напълно скоро министърът на търговията на Съединени американски щати Уилбър Рос ще показа пред Доналд Тръмп рекомендациите и изискванията при които държавното управление на Съединени американски щати може да отслаби глобите против ZTE. Главния стопански консултант на Тръмп сподели, че е сигурен, че министърът на търговията ще изиска цялостно реструктуриране на китайската корпорация.

Да си напомним, че наскоро Съединени американски щати забрани на американските софтуерни колоси Qualcomm, Intel, Гугъл и така нататък, да експортират своя продукция за ZTE. Причината е, че китайската компания е нарушила ембаргото против Иран и Северна Корея и име е продавала американски технологии и инсталация. ZTE остана без процесори и операционна система, и разгласи че стопира производството.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР