Правителството на САЩ, което някога открито пренебрегваше наблюденията на НЛО,

...
Правителството на САЩ, което някога открито пренебрегваше наблюденията на НЛО,
Коментари Харесай

САЩ готови да покажат доклада за НЛО: Има подобни обекти, но дали са с извънземен произход?

Правителството на Съединени американски щати, което в миналото намерено пренебрегваше наблюденията на НЛО, е готово да разгласява просторен отчет за " неидентифицираните летящи обекти ", учреден в огромна степен на наблюденията на американски военни водачи.

Докладът не удостоверява, че НЛО са с извънземен генезис, само че не дава и друго пояснение за появяването им, написа Би Би Си.

В околните дни разследващата общественост на Съединени американски щати, взаимно с Пентагона, би трябвало да показа на Конгреса отчет по тематиката. През последните години Пентагонът разгласява или удостовери достоверността на видеозаписи от военни летци, на които се виждат загадъчни самолети, демонстриращи скорост и маневреност, надхвърлящи познатите авиационни технологии, осведоми „ Ройтерс “.

В навечерието на идния отчет чиновниците на Министерството на защитата дадоха ясно да се разбере, че одобряват въпроса съществено, като обаче заобиколиха въпросите за възможен извънземен генезис.

Докладът бележи повратна точка за американската войска след десетилетия на отклонение, развенчаване и дискредитиране на наблюденията на неидентифицирани летящи обекти и " летящи чинии ".

" Приемаме доста съществено отчетите за нахлуване в нашето въздушно пространство - от всевъзможни самолети, разпознати или неидентифицирани - и проверяваме всеки от тях ", съобщи представителят на Пентагона Сю Гоф.

Снимка: Reuters

Пример за това е опитът на пенсионирания лейтенант-командир от Военноморските сили на Съединени американски щати Алекс Дитрих. Пилотът на изтребител е измежду няколкото летци от самолетоносача USS Nimitz, взели участие през 2004 година в среща с незнайни летателни апарати, които са оприличени на огромни ментови бонбони " Тик-Так ".

В изявление за „ Ройтерс “ тази седмица Дитрих си спомня, че продълговатият обект е нямал " никакви забележими повърхности за ръководство на полета или средства за задвижване ". Дитрих съобщи, че съгласно нея епизодът е бил " оценен по професионален, здравомислещ метод " от военното командване, откакто тя и сътрудниците ѝ са били осведомени.

Тя показа, че се надява, откакто е историята й е станала обществено притежание, това да помогне за на други били в сходни условия да не мълчат. Дитрих счита, че по този начин ще ги насърчи да " приказват, даже и да не знаят какво са видели ".

Сега, когато управляващите признават, че " неидентифицирани летящи обекти " съществуват и се учат от военните, дебатът за НЛО може да доближи ново равнище.

Докладът ще включва работата на ръководената от Военноморски сили на Съединени американски щати работна група, основана от Пентагона през август 2020 година за изследване на случаите с НЛО.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР