Правителството на Обединеното кралство се опита да блокира японската софтуерна

...
Правителството на Обединеното кралство се опита да блокира японската софтуерна
Коментари Харесай

Служители на Обединеното кралство се опитаха да блокират Fujitsu от правителствени договори през 2010-те

Правителството на Обединеното кралство се опита да блокира японската софтуерна компания, забъркана в абсурда с пощенските служби, от нови публични ИТ контракти при започване на 2010-те години в полемика с прякор „ Проект Суши “, съгласно английски чиновници.

Кабинетът настоя за публично изключване на Fujitsu и други компании от наддаването за държавни покупко-продажби въз основа на тяхното показване в предходни контракти, съгласно трима сегашни и някогашни вътрешни лица от Whitehall. Натискът пристигна по време на съдружната епоха от 2010 година до 2015 година, когато партиите на консерваторите и либералдемократите управляваха дружно.

По-специално, „ арогантното “ отношение на Fujitsu по време на опитите за предоговаряне на съглашения, с цел да се получи по-добро съответствие цена-качество на данъкоплатците, се насърчи връзки на „ ниско доверие “ с държавното управление, съгласно формалните лица.

Правните разногласия на японската компания за несполучлива ИТ система на NHS, която беше прекъсната през 2008 година, вло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР