Правителството на Нова Зеландия е призовало руския посланик Георги Зуев,

...
Правителството на Нова Зеландия е призовало руския посланик Георги Зуев,
Коментари Харесай

И Нова Зеландия осъди руските действия в Украйна

Правителството на Нова Зеландия е призовало съветския дипломат Георги Зуев, осведомят от Асошиейтед прес. Той би трябвало да се срещне с дипломати, които ще упорстват за дипломатическо решение на рецесията в Украйна.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 635
Външният министър Наная Махута сега е отвън страната, само че излезе с изказване, че посланика е привикан, с цел да чуе неодобрението на Нова Зеландия на съветските дейности от последните дни. Тя добави, че това е началото на огромна съветска инвазия в Украйна.

От външното министерство оповестиха, че срещата с съветския дипломат се е провела, само че не споделиха повече информация по тематиката.

Припомняме, че Съединени американски щати и Европейски Съюз реагираха остро на признаването на независимостта на ДНР и ЛНР от страна на Владимир Путин и постановиха наказания на Русия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 635  Украйна прикани жителите си да изоставен неотложно Русия Украйна прикани жителите си да изоставен неотложно Русия  Белгия ще взе участие с до 500 военни в силите на НАТО, в случай че се наложи интервенция поради Украйна Белгия ще взе участие с до 500 военни в силите на НАТО, в случай че се наложи интервенция поради Украйна  Антониу Гутериш: Светът е изправен пред най-голямата рецесия на мира и сигурността в последните години Антониу Гутериш: Светът е изправен пред най-голямата рецесия на мира и сигурността в последните години
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР