Правителството на Нидерландия води преговори с 250 чуждестранни компании за

...
Правителството на Нидерландия води преговори с 250 чуждестранни компании за
Коментари Харесай

Правителството на Нидерландия преговаря с фирми от Великобритания за прехвърлянето им след Brexit


Правителството на Нидерландия води договаряния с 250 задгранични компании за предислоциране на офисите им по отношение на идния Brexit. Става въпрос най-вече за английски компании, а също по този начин и за американски и азиатски компании, излиза наяве от известие на министерство на стопанската система на страната, представено от DW.

Към сегашния миг тези компании по отношение на плануваното излизане на Англия от състава на Европейския съюз разискват въпроса за пренасяне на главните офиси в други страни от Европа. Он министерството прецизират, че в частност става въпрос за финансови компании, медии, рекламни компании, компании работещи в региона на биологията, опазването на здравето и логистиката.

Министерство на стопанската система е показало отчет, в който се оповестява, че към този момент са реализирани триумфи по преместването на непознати компании в Нидерландия. Така да вземем за пример през предходната година в страната са се преместили 42 предприятия, а от Англия към Нидерландия са се трансферирали 1923 работни места. В отчета се загатват да вземем за пример японската капиталова банка Norinchukin, TVT Media, както и финансовите компании MarketAxess и Azimo.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР