Правителството на Китай е изпратило в Пхенян специална делегация с

...
Правителството на Китай е изпратило в Пхенян специална делегация с
Коментари Харесай

Китай изпратил медици за Ким Чен Ун

Правителството на Китай е изпратило в Пхенян специфична делегация с медици за съвещания на севернокорейския Ким Чен Ун, който има здравословни проблеми.
Южнокорейското издание Daily NK по-рано разкри, базирайки се на собствен източник в Северна Корея, че Ким Чен Ун се възвръща след интервенция на сърдечно-съдовата му системата. Изданието писа, че проблемите му са свързани с пушенето, наднорменото тегло и напрежението в работата.
Преди дни от Съединени американски щати оповестиха, че наблюдават разследващи данни, че водачът на Северна Корея Ким Чен Ун е в сериозна заплаха след интервенцията.
Наскоро Ким пропусна празненството за рождения ден на дядо си на 15 април, което провокира спекулации за неговото здраве. Той обаче се появи четири дни преди този момент на съвещание на държавното управление,
CNN се обърна към Централно разузнавателно управление на САЩ, съветника по национална сигурност и Държавния департамент за коментар, както и от държавното управление на Южна Корея. Засега никой не е коментирал обстановката.
Това ли е бъдещият водач на Северна Корея?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР