Правителството на Хонконг настоява за отговори, след като Лионел Меси

...
Правителството на Хонконг настоява за отговори, след като Лионел Меси
Коментари Харесай

Решението на Лионел Меси разгневи феновете - сега правителството на Хонконг иска отговори

Правителството на Хонконг упорства за отговори, откакто Лионел Меси беше оставен за показателен мач пред разпродадена аудитория.

Привържениците се стекоха, с цел да гледат Интер Маями и тяхната световна суперзвезда, на която участва и Дейвид Бекъм. Билетите костваха на локалните поданици 1000 хонконгски $ (£101), само че те не съумяха да видят главната атракция, което накара атмосферата да се утежни.

Бюрото за просвета, спорт и туризъм на Хонконг призна в изказване, че сходно на почитателите е доста разочаровано, че Меси не може да играе в Хонконг заради травма, единствено с цел да го види по какъв начин се появява, когато Интер Маями взе на Висел Кобе в Япония малко по-късно.

Те споделиха: „ Въпреки това три дни по-късно Меси съумя да играе интензивно и свободно в Япония. Правителството се надява, че уредниците и тимовете могат да дават рационални пояснения. “

Интер Маями е в разгара на световно турне, което към този момент ги е видяло да се насочат към Саудитска Арабия, с цел да играят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР