Правителството на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Правителството на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

САЩ наредиха на 15 кубински дипломати да напуснат

Правителството на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила подреди на 15 дипломати от кубинското посолство във Вашингтон да изоставен Съединени американски щати, съобщи Ройтерс, като се базира на формален източник от Държавния департамент.

Мярката е продължение на подхванатото предходната седмица от страна на Съединените щати редуциране на половина на американските дипломати в Хавана.

Американските решения се дължат на неумението на кубинските управляващи да подсигуряват в задоволителна степен отбраната на чиновниците на Съединени американски щати в Куба, станали обект на мистериозни офанзиви, след които беше повредено здравето им, сподели пред кореспонденти поискалият анонимност източник. Кубинските дипломати разполагат със седем дни да си заминат.

Предприетите от държавното управление на президента Тръмп ограничения са следващ удар за политиката на разведряване в връзките сред Вашингтон и Хавана на предшественика му Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила, отбелязва Ройтерс.

Държавният департамент на Съединени американски щати посочи, че кубинските дипломати би трябвало да изоставен, само че не са оповестени за личност нон грата - мярка, която не би им разрешила да се върнат, заяви Асошиейтед прес, цитирайки същия източник, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР