Правителството е изправено пред дилема“ по отношение на големи инфраструктурни

...
Правителството е изправено пред дилема“ по отношение на големи инфраструктурни
Коментари Харесай

Правителството е „изправено пред дилема“ дали да ускори или спре публичните инвестиции

Правителството е „ изправено пред алтернатива “ във връзка с огромни инфраструктурни планове, защото е изправено пред провокации като дефицит на работна ръка и възходящо население, се споделя в отчет.

Ново проучване на мозъчния концерн ESRI, финансирано от Министерството на обществените разноски, осъществяването и промяната на националния проект за развиване, изследва водещия народен проект за развиване на държавното управление.

Докато изследва всички нови фактори, които се появи от 2021 година и по какъв начин плановете могат да бъдат приоритизирани, откри, че „ по-ранното равнище на упоритост може да е подценило това, което е належащо “. и 2022 година, само че фактът, че популацията на източния район и региона на Мидландс пораства над предстоящото, „ е мотив за безпокойствие “.

Докладът обрисува спор сред нуждата от обществени вложения – заради възходящото население на Ирландия и предизвикването, пред което е изправено, с цел да реализира своите цели за понижаване на излъчванията – и ограничавания върху...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР