Правителство с БСП не може да има, ако искат да

...
Правителство с БСП не може да има, ако искат да
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Кабинет с БСП само ако застанат на страната на Украйна и без зависимости от Газпром

Правителство с Българска социалистическа партия не може да има, в случай че желаят да ни слагат според от " Газпром ". Не бих се съгласил да имаме общо държавно управление, в случай че не застанем изрично и ясно на страната на жертвата в тази война - Украйна. Това разяснява в студиото на Нова ТВ Атанас Атанасов от " Демократична България ".

" Купуването на гласове се е развихрило в страната и държавното управление не противодейства. Има фалшификати на интервенции. ГЕРБ и Движение за права и свободи поголовно купуват гласове по старите схеми. Във Варна има лице, известно като Дънкин, който е платил на Чирпанския. Където отида хората ми изясняват за такива практики ", разкри Атанасов. 

Стоян Михалев: Служебният кабинет желае да задържи русофилския електорат

По думите му има новаторски и реставраторски сили. " Чрез ниска изборна интензивност и пазаруване на гласове ГЕРБ се пробват да вземат болшинство, само че това ще бъде пагубно. Ако в идващото Народно събрание би могло да се сътвори болшинство сред Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия първо би трябвало да изясним отношението си към войната в Украйна ", счита той.

Според него би трябвало да престанат да се търсят енергоносители от Русия. " Разтревожен съм, че служебното държавно управление не подхваща ограничения против купувачите на гласове и от политиката им в енергетиката ", акцентира Атанасов. И попита къде са парите от експорт на електричество. 

" Когато е било поискано съветските дипломати да изоставен страната, се е оказало, че единият е напуснал преди 2 месеца България и контраразузнаването не е схванало. Правомощията за назначение на звената за сигурност би трябвало да бъде в изпълнителната власт. Позицията основен прокурор би трябвало да бъде закрита ", уточни той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР