Правителство може да има и с първия мандат, но то

...
Правителство може да има и с първия мандат, но то
Коментари Харесай

Втори мандат - правителство на малцинството за една година

Правителство може да има и с първия мандат, само че то няма да е с поддръжката на " Продължаваме промяната - Демократична България ". Ако се стигне до втори мандат групировката ще предложи държавно управление на малцинството за период от една година - до европейските избори следващата година. Това държавно управление ще има за цели Шенген, еврозоната, проекта за възобновяване и резистентност (ПВУ), които са цели за множеството парламентарни партии и би трябвало да получи поддръжка.

Това сподели пред Българска национална телевизия Владислав Панев от " Продължаваме промяната - Демократична България ". Той повтори, че втората мощ няма да поддържа първия мандат или различен мандат с присъединяване на ГЕРБ.

" Нека стигнем до втория мандат. Очакваме да излъчим държавно управление на малцинството, което да търси поддръжка измежду болшинството народни представители. Смятаме, че подобен вид е вероятен.

Шенген, еврозона, ПВУ са цели на множеството на партии. Това ще е държавно управление с избран период на деяние, период на валидност. С избрани цели. Тези приориети могат да бъдат елементарно следени от Народното събрание.

Всичко това несъмнено може да се случи и в първия мандат, само че не и с наше присъединяване. И то е ясно - в последните 15 години еврофондовете се изразходваха неефективно, нямаше промени.

За приемането на всички закони, които са значими за просперитета на българската дърава, трябват няколко месеца. Правителството може да е до европейските избори следващата година. Това е въпрос на диалози.

Не се отклоняваме от предизборните обещания. Когато имаме явен проект какво ще вършим от там нататък, не би трябвало да разколебаем и нашите гласоподаватели ".

Това сподели още Панев. Според него е значимо да иама бюджет в границите на този парламент.

" Очакваме парламентарното болшинство да не допусне недостиг по огромен от 3% и повишение на налози ", съобщи той.

И добави, че бюджетът не би трябвало да се обвързва с постоянно държавно управление.

Панев съобщи, че възбраната на вноса на земеделска продукция от Украйна е нездравословна за конкуренцията и за инфлацията. Но посочи, че проверка на тази възбрана може да има, когато се излъчи постоянно държавно управление.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР