Правителственият комуникационен център на Обединеното кралство (GCHQ), служба за електронно

...
Правителственият комуникационен център на Обединеното кралство (GCHQ), служба за електронно
Коментари Харесай

Лондон стартира операция срещу анти-COVID пропагандата

Правителственият информационен център на Обединеното кралство (GCHQ), работа за електронно разузнаване, започва „ офанзивна интервенция “ за угнетяване на пропагандата против имунизацията против COVID-19, популяризирана от враждебни страни, оповестява английският народен всекидневник The Times, базирайки се на държавни източници, предава " Фокус ".
Според тях GCHQ употребява принадлежности, създадени за битка с дезинформацията и материали, популяризирани от терористичната организация „ Ислямска страна ". „ На GCHQ е подредено да отстрани [атаките на такива съперници на ваксините] в интернет, в обществените медии. Те разполагат със средствата, които са употребявали за следене и въздържане на терористичната агитация ", изяснява един от източниците на изданието.
Правителството счита, че оправянето с погрешната информация в тази област става все по-висок приоритет, защото вероятностите за надеждна ваксина против новия ковид стават все по-обозрими, прибавя източникът на Times.
Друг източник твърди, че електронната разследваща работа е получила позволение да се бори с дезинформацията, произлизаща от противникови страни, множеството от които, твърди той, идват от Русия. Става въпрос по-специално за унищожаване на враждебно наличие и спиране на интервенции посредством криптиране на данни, тъй че хакерите да нямат достъп до него, както и блокиране на връзката посред им.
 
Всичко за ковид следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР