Правителствените и държавни лидери и опозиционни лидери от Европейската народна

...
Правителствените и държавни лидери и опозиционни лидери от Европейската народна
Коментари Харесай

Събиране на лидерите на ЕНП днес предшества Срещата на върха

Правителствените и държавни водачи и опозиционни водачи от Европейската национална партия (ЕНП), както и ръководителят на ЕНП Жозеф Дол, ръководителите на Европейския съвет, Европейската комисия и Европейският парламент - Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер и Антонио Таяни, ще вземат участие в Среща на върха на ЕНП. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Форумът ще се организира през днешния ден в резиденция „ Бояна " в София. Основна тематика на срещата е водещият приоритет на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз - Западните Балкани. Срещата на върха ще се концентрира върху подготовката за Срещата на върха сред Европейски Съюз и Западните Балкани през днешния ден и на следващия ден в София.

В 15:30 часа ръководителят на ЕНП Жозеф Дол и ръководителят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов ще създадат малко изказване пред медиите.

В края на срещата е планувана обща фотография на водачите от ЕНП, която представителите на медиите могат да снимат. Нейният час ще бъде конкретизиран в допълнение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР