Правителствените и държавни лидери и опозиционни лидери от Европейската народна

...
Правителствените и държавни лидери и опозиционни лидери от Европейската народна
Коментари Харесай

Лидерите на ЕНП ще се срещнат в София преди Срещата на върха между ЕС и Западните Балкани

Правителствените и държавни водачи и опозиционни водачи от Европейската национална партия (ЕНП), както и ръководителят на ЕНП Жозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, ръководител на групата на Европейската национална... към профила, ръководителите на Европейския съвет, Европейската комисия и Европейският парламент - Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила и Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила, са поканени да вземат участие в идната Среща на върха на ЕНП, която ще се състои в София на 16 май. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Тъй като Западните Балкани са измежду водещите цели на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и на ЕНП, дневният ред на Срещата на върха ще се концентрира върху подготовката за Срещата на върха сред Европейски Съюз и Западните Балкани на 16 и 17 май в София.

Председателят на ЕНП Жозеф Дол ще бъде хазаин на срещата на високо ниво. Участие във форума ще вземат и ръководителят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес-Истуриз и членовете на председателството на ЕНП.

Никос Анастасиадис (Кипър), Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила (България), Клаус Йоханис (Румъния), Себастиян Курц (Австрия), Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила (Германия), Виктор Орбан (Унгария), Андрей Пленкович (Хърватска), Мариано Рахой (Испания) и Лео Варадкар (Ирландия) понастоящем са държавните и държавни глави от ЕНП в Съвета на Европейски Съюз.

В срещата ще вземат участие също държавни и държавни глави, както и партийни водачи от ЕНП от страните от Западните Балкани.

Среща на върха на ЕНП ще се състои на 16 май 2018 година от 16.00 часа до 18.30 часа в Резиденция Бояна на ул. "Витошко лале " 16.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР