Правим ясен, много ясен и категоричен знак към лицата, занимаващи

...
Правим ясен, много ясен и категоричен знак към лицата, занимаващи
Коментари Харесай

Най-малко 56 ареста при спецоперация „Бяло“

Правим явен, доста явен и безапелационен знак към лицата, занимаващи се с тази незаконна активност, съобщи Иван Демерджиев

56 са арестуваните досега при почналата в среднощ в страната профилирана полицейска интервенция против разпространяването и производството на опиати, заяви. Част от арестуваните са престъпно проявени.

Вицепремиерът и длъжностен министър Иван Демерджиев означи, че акцията се организира при положително взаимоотношение с прокуратурата.

" Това, което ясно би трябвало да се каже – вършим явен, доста явен и безапелационен знак към лицата, занимаващи се с тази незаконна активност, че страната няма да толерира провеждането ѝ на територията на България. Операции и акции ще продължат до тогава, докато равнището на разпространяване на опиати в страната спадне внезапно. Това състояние, което виждаме и следим през днешния ден не може да продължава ", уточни той.

В изказване във връзка акцията основният прокурор Иван Гешев съобщи, че " притеснителните трендове, свързани с разпространяването на опиати край учебните заведения и причиняване на тежки пътнотранспортни произшествия от водачи, използвали дрога, тормозят българските жители и заплашват националната ни сигурност ".

Обвинител номер едно разгласи, че в прокуратурата е основана организация за бързо и предпочитано следствие на случаите, по които Министерство на вътрешните работи събира задоволително доказателства за покачване на обвиняване на съответни лица.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР