Правим социално затваряне на Осло, заяви кметът Раймонд Йохансен на

...
Правим социално затваряне на Осло, заяви кметът Раймонд Йохансен на
Коментари Харесай

Кметът на Осло: Правим социално затваряне

" Правим обществено затваряне на Осло ", съобщи кметът Раймонд Йохансен на конференция. " Числата са ясни. Броят на случаите на заразяване пораства ", сподели още той.
затваря театри, кина, подготвителни центрове и басейни, с цел да овладее разпространяването на ковид. Баровете и заведенията за хранене повече няма да могат да сервират алкохол, заяви Ройтерс.
 Пътнически аероплан кацна изключително в Осло след опасност за бомба Пътнически аероплан кацна изключително в Осло след опасност за бомба
Пътнически аероплан на „ Ryanair “ кацна изключително в Осло, откакто получи опасност за бомба, до момента в който е във въздуха. Това съоб...
Това решение идва ден откакто министър-председателката Ерна Сулберг разгласи нов кръг рекомендации и ограничавания. Тя предложи на жителите да заобикалят пътувания.
Случаите на COVID-19 измежду норвежкото население са 105,3 на 100 000 поданици. По този метод Норвегия се подрежда измежду първите три страни в Европа с най-ниска заболеваемост, другите две са Финландия и Естония, демонстрират данните на Европейския център за предварителна защита и.
В Осло заболеваемостта е 192,5 на 100 000 поданици, съобщи локалната власт. От всички изследвани за ковид хора 5,2 % дават позитивен резултат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР