Правилото “учим се от грешките си без съмнение е измислено

...
Правилото “учим се от грешките си без съмнение е измислено
Коментари Харесай

Шестте типа мъже, с които не бива да излизате

Правилото “учим се от грешките си ” без подозрение е измислено от някой, който е имал поради връзките.

Колко пъти сте се прибирали обратно с мисълта, че е трябвало да бягате като демон от тамян още при първия симптом, че даден човек не е за вас? Но и ние сме били в същото състояние, казвали сме си, че нещото, което ни нервира, в действителност не е чак толкоз значимо или пък той ще се промени, или пък… И по този начин продължаваме да си намираме извинения, до момента в който един ден не стигнем до заключението, че тази връзка няма бъдеще. Нещо, за което е трябвало да се сетим още в самото начало.

По този мотив взехме решение да ви споделим кои съгласно нас са шестте вида мъже, с които сериозните девойки не биха имали бъдеще.

Мъжът, който не би се изнесъл от вкъщи на родителите си

Въпреки, че може да си го разреши. На някои от вас може и да ви е леко необичайно, само че се срещат и такива господа, които са привикнали да се прибират у дома и да ги чака топла вечеря, почистена стая и сгънато пране, и никога не биха се разделили с тези улеснения. Живот на квартира? Друг път! Почти несъмнено е, че този мъж не може да си спретне даже бъркани яйца, а какво да приказваме за стартиране на пералня и миене на чинии. Повечето от тях още се усещат като “момчето на мама ” и чаршафите със Супермен би трябвало да ви работят като голям светещ неонов знак STOP.

Мъжът, чиято персонална хигиена не е на положително равнище

Не се заблуждавайте, в случай че на 20-30 години не се е научил какъв брой постоянно би трябвало да се къпе, да си сменя чаршафите или да си мие зъбите, по-късно няма да го направи.

Мъжът, който ви изпраща SMS-и единствено нощем

В 99% от случаите това е оня типаж, който има себе си за изпечен сваляч и счита, че е доста сантиментално да се сеща за вас единствено, когато си легне. А през другото време като че ли въобще не съществувате за него. Много е евентуално да не сте единствената, на която пуска известия в 2 през нощта, а също толкоз евентуално е да го прави след приложимост на алкохол.

 6 types 2

Мъжът, който непрекъснато си търси работа

Той евентуално ще ви каже, че сега има потребност от ново начало и промяна на кариерата. Но какво прави, с цел да го реализира? Прекарва времето си играейки компютърни игри или гледайки сериали на маратон. И по този начин до момента в който въпреки всичко си откри някаква работа, а след месец-два още веднъж е в същата обстановка.

Мъжът, който ви “задушава ”

Майка ви евентуално счита, че е доста сладко по какъв начин ви се обажда на всеки час, с цел да ревизира по какъв начин сте и не се отделя от вас, когато сте дружно. Но когато сте в компания и не можете да си кажете една приказка с приятелите си, поради това, че той е залепен за вас, прегръщайки ви и целувайки ви непрекъснато, може би е време да се замислите дали не е малко прекомерно.

Мъжът, който постоянно има с какво да се похвали

Чисто и просто – материалистът. Какво ще кажете за новия му телефон, финален модел, струващ еди-колко си? Или пък новата му прическа, новата му кола, новото му сако, което си купи от еди-къде си? Не сте ли вие една същинска късметлийка, че го имате в живота си? Не, не и отново не!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР