Правилата за финансов феърплей могат да бъдат причината за пасивен

...
Правилата за финансов феърплей могат да бъдат причината за пасивен
Коментари Харесай

Еди Хау: Не съм сигурен дали имаме възможност за трансфери през зимата, тъй като трябва да мислим за финансовия феърплей

Правилата за финансов феърплей могат да бъдат повода за въздържан Нюкасъл на януарския трансферен прозорец, съобщи мениджърът на британския футболен клуб Еди Хау, представен от " Скай Спортс ".  Нюкасъл похарчи близо 200 милиона лири през последните два трансферни интервала и Хау не има вяра, че през зимата тимът ще бъде заздравен доста.  

" Ще опитаме да вдигнем равнището посредством тренировки и развиване на наличните футболисти. Ако това не е допустимо, тогава ще погледнем още веднъж към трансферния пазар ", съобщи Хау. " Всеки управител желае да укрепи тима си с допустимо най-хубавите играчи, само че те костват доста пари. Свен Ботман не беше по никакъв начин на ниска цена, а същото важи и за Александър Исак. Двамата са играчи, които могат мигновено да подобрят стартовия състав на даден тим. " Имаме ли финанси за нещо сходно? Не знам. Не съм сигурен, защото би трябвало да мислим и за финансовия феърплей. Правилата би трябвало да се съблюдават ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР