Прави впечатление професионалният почерк на реализиране на този разстрел. Това

...
Прави впечатление професионалният почерк на реализиране на този разстрел. Това
Коментари Харесай

Марковски: Алексей Петров най-вероятно е убит с един изстрел в главата

Прави усещане професионалният почерк на осъществяване на този разстрел. Това закононарушение е било доста добре проведено и планувано дълго време. Общоизвестните обстоятелства приказват, че има прицелна пукотевица, която не е от близка отдалеченост. Това е обвързвано със сериозна подготовка за потребление на дългоцевно нарезно оръжие, най-вероятно - карабина, снабдена с оптични принадлежности за точност. Най-вероятно става въпрос за еднократен изстрел в главата. Това сподели юрист Димитър Марковски в ефира на предаването  " Твоят ден " по NOVA NEWS.
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 69
По думите му следва да се посочи дали спътницата на Петров е била ранена със същото оръжие. " Ако има друго, значи на мястото са били двама стрелци. Самата околност Бай Кръстьо е като фуния - има много високи точки, от които може да се извърши прицелна пукотевица на немалка отдалеченост ", съобщи той.

От своя страна журналистът Захари Белчев от " Телеграф " сподели, че е имало очаквания, че против Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна може да бъде осъществено ново нападение.

" По пътя, където е осъществено убийството, няма шубраци, има добра видимост. Допуска се, че е стреляно от самото шосе, само че не се знае дали от кола или колело. Извършителят може да се е качил като екскурзиант с велосипед, с градски превоз или да го е взела кола ", уточни той.

Според Белчев полицията евентуално е имала оперативна информация за търсения, тъй като през вчерашния ден следобяд е бил затворен проходът " Петрохан ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР