Прави впечатление, че скандалът с актрисата Диана Димитрова се е

...
Прави впечатление, че скандалът с актрисата Диана Димитрова се е
Коментари Харесай

Зейна дупка в главата на Юлиан Вергов

Прави усещане, че абсурдът с актрисата Диана Димитрова се е отразил съществено на Юлиан Вергов, откакто към този момент е посивял. На главата на довчерашния секссимвол е избило чисто бяло леке коса и стои като дупка.

 

Хора от близкото му обграждане издават, че въпросното леке се появило преди няколко месеца и евентуално е вследствие на отрицателните страсти, претърпени от Вергов около обвиняванията в побой, които му бяха отправени от неговата колежка. Факт е, че при предходни фотоси на Юлиан не се вижда това леке.

 

Актьорът попаднал под светлините на обективите на папараците в миг, в който си поръчвал бургер от павилион за бързо хранене в центъра на София. В изчакване на сандвича си с телешко месо, той зяпал в телефона си много отегчен и даже съумял да изпрати няколко известия.

 

 

В топлия есенен следобяд, Вергов бил нагизден спортно – с къси панталони, тениска, маратонки и дълги бели чорапи, съчетани с марков часовник на ръката му, какъвто не всеки би могъл да си разреши. Посребрелите му коси както постоянно в последно време бяха късо подстригани. Над дясното му ухо зее дупка, която мнозина биха взели като неточност на фризьора, само че истината е, че това е пигментационно леке, появило се вследствие на стрес.

 

 

След разправиите около Димитрова, Вергов наподобява много застарял, само че към момента е прекрасен мъж.

Негови другари разкриват, че даже му се наложило да потърси професионалната помощ на психолог, с цел да се възвърне от изживяното.

Инфо: Уикенд

Тагове: Юлиан Вергов актьор актриса Диана Димитрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР