Прави се аналогия с Костинброд, тя е логична. Мисля, че

...
Прави се аналогия с Костинброд, тя е логична. Мисля, че
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Човекът, организатор на Костинбродската афера, е автор и на скандала с машините

Прави се прилика с Костинброд, тя е разумна. Мисля, че същият човек, който провежда Костинброд, провежда и този скандал с машините. Това съобщи в студиото на Нова ТВ проф. Георги Лозанов.

Резултатите в София не бяха в посока на упованията за тези, които направиха това. Видя се, че няма да стане с пропаганда – няма да мине по този начин. Но този път черният лебед е много кокалест. Затова този път замисълът даде противоположния резултат.

Според него значими са изборите в София, защото това е модел, който дефинира модела в страната.

За мен са значими няколко неща, които ще бъдат тест за партиите. Например, какъв брой са хората, разочаровани от сглобката. Хората от твърдите електорати са преглътнали доста от обещанията, съгласно мен.

Второ – ние бяхме отписали лявото и дясното. Но в този момент ще се види дали левичарството от пролетарски вид може да пробие в София.

И третият тест - дебатът за Държавна сигурност не реализира резултатите. Дали не би трябвало да се смени методът, по който се приказва за Държавна сигурност, уточни проф. Лозанов.

Според журналистът Слави Ангелов историята с машинити е като ТВ спектакъл от края на 80-те години на предишния век. Ясно е кого обслужва това да няма машинно гласоподаване и комплицирания избор (ДПС – бел.ред.). Машината щеше да затрудни техните гласоподаватели. Скандалът с машините обслужба една друга партия, която основава и трусовете в сглобката.

Сякаш има углавен избор след този скандал с машините, уточни журналистът.
Наблюдавайки София виждам да влиза едно ново потомство политици. Непрекъснато се приказва за смяна, имаме и една партия, която се споделя „ Промяната “. Дали пък със настоящето гласоподаване в действителност да не пристигна в София смяната, разяснява в оптимистичен проект днешните кметски избори Георги Лозанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР