Прави са бабите като казват „малки деца-малки проблеми, големи деца

...
Прави са бабите като казват „малки деца-малки проблеми, големи деца
Коментари Харесай

Как да накарате по-големите деца да си лягат все пак в прилично време

Прави са бабите като споделят „ дребни деца-малки проблеми, огромни деца – огромни проблеми “ .

Същото е и със съня. Минат ли един път бебешкия интервал, децата стартират да спят като ангелчета от 9 вечерта до 7 сутринта.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Родителският парадайс обаче продължава едвам няколко години, до момента в който детето гладко (а от време на време за една нощ) не се трансформира от сладурче в младеж.

Тогава внезапно заспиването се измества към 10, 11, че даже и 12 измежду нощ .

Това не е добре нито за децата, нито за родителите. Тийнейджърството в действителност е единственото друго време, с изключение на бебешкия интервал, в който има плевел напредък за малко време.

За да успее организмът да се развие вярно в този деен интервал от живота, има потребност от хубава харна и най-малко 8 часа сън.

Разбира се, това не може да го обясните разумно на вашия подрастващ, по тази причина би трябвало да извършите леки, незабележими промени в всекидневието му и да се надявате на бързи резултати.

Още по-добре би било, в случай че се подготвите преди пубертетът да е нахлул.

Вижте в галерията ни какво да извършите, с цел да заспива порасналото ви дете в точния момент >>>

Още по тематиката:
Тийнейджърите и любовта във времената на Фейсбук От какво се опасяват българските младежи? Кои младежи се трансформират в по-успешни персони Газираните питиета вършат децата нападателни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР