Правата на около 4-те милиона европейски граждани, които живеят във

...
Правата на около 4-те милиона европейски граждани, които живеят във
Коментари Харесай

Лондон: Гарантираме правата на 4 млн. европейци след Брекзит

Правата на към 4-те милиона европейски жители, които живеят във Англия, ще бъдат непокътнати след излизането на Обединеното кралство от блока (Брекзит), предадоха международните организации.

Премиерът в Лондон Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила и ръководителят на Европейския комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила през днешния ден оповестиха, че е реализиран забележителен прогрес в първата част на договарянията за развода сред Лондон и Брюксел. Освен за правата за жителите от 27-те Мей и Юнкер се схванаха за финансовите отговорности на Острова към Европейски Съюз и за това сред Република Ирландия (Ейре) и английската автономност Северна Ирландия (Ълстър) да се резервира свободното придвижване на хора, артикули и капитали.

Юнкер, в коментар на съглашението, съобщи, че забележителният прогрес е реализиран вследствие на компромис. Мей, от своя страна, уточни, че договорката е в полза на английския поданик.

Европейска комисия предложи на Европейския съвет да даде зелена светлина на съглашението и то би трябвало да бъде утвърдено на 15 декември от държавните и държавните ръководители на Европейски Съюз. Договорените резултати подлежат на утвърждение от Европейския парламент, а договарянията с Лондон би трябвало да приключат до идната есен, а Брекзитът да стане факт през 2019 година, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР