Пръстите на всеки човек имат различна форма. Големи, малки, с

...
Пръстите на всеки човек имат различна форма. Големи, малки, с
Коментари Харесай

Формата на пръстите издава характера

Пръстите на всеки човек имат друга форма. Големи, дребни, с изпъкнали кокалчета или дълги и фини като на пианистка. И макар че са неповторими, въпреки всичко могат да се разделят жестоко на три категории. Тип А: дълги и прави, с плоска и равна горна повърхнина. В: дълги пръсти, леко закривени на една страна и заострени към върха. Тип С: пръсти с дебели и неравномерни кокалчета и закръглена горна повърхнина.

Ако пръстите ви са прави без издутини по кокалчетата , евентуално сте от хората, които крият грижливо персоналния си живот и избират да пазят своите усеща и секрети за себе си. Трудно е човек да опознае същинското ви „ аз “, тъй като сте склонни да се ограждате с високи стени, които единствено най-близките ви могат да ги преодолеят. В същината си вие сте прочувствени, състрадателни и се отнасяте с обич към животните. Сред приятелите си сте известни с огромното си сърце и неповторимото си възприятие за комизъм.

Ако пръстите ви са леко изкривени от едната страна , вие сте правилни и лоялни и в никакъв случай не изоставяте другари в неволя. Бързо се влюбвате, от време на време даже прекомерно бързо. Охотно подарявате сърцето си на някого, който елементарно може да го разбие. По тази причина от време на време се съмнявате в себе си и не се чувствате изключително добре измежду непознати. Но намаленото самочувствие не ви пречи да си поставяте ясни цели и когато си наумите нещо, нормално го постигате.

Ако пръстите ви са с издадени кокалчета , вие сте извънредно прочувствени и от време на време с тъга контролирате възприятията си. Въпреки че сте като отворена книга, доста постоянно сте мощно подвластни на страстите си и настроенията ви се менят непредвидимо. Вкопчвате се в предмети, хора или животни, само че и елементарно ги изоставяте, в случай че се постанова. Искате да угодите на всички и нерядко поставяте личните си потребности и стремежи на второ място.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР