Прането на ръка е доста трудоемко и изморително. Затова повечето

...
Прането на ръка е доста трудоемко и изморително. Затова повечето
Коментари Харесай

ТОВА е най-често допусканата грешка когато пускаме прането в пералнята

Прането на ръка е много трудоемко и изморително. Затова множеството хора избират да се снабдят с перална машина. Тя ги улеснява и им пести време и нерви. Но от време на време някои хора не са напълно наясно по какъв начин да изперат по съвършен метод облеклата си, даже и когато употребяват пералнята.

Едва ли си мислите, че може да объркате нещо при пране. Всеки знае по какъв начин да сложите облеклата в пералнята и да я пусне на съответната стратегия. След това облеклата се простират и готово. Къде обаче може да се допусне неточност в този развой?
 Ако слагате оцет при пране, ще се случат тези 8 неща Ако слагате оцет при пране, ще се случат тези 8 неща
В днешно време можете да прочетете, че праховете за облекла са нездравословни. Те могат да разстроят организма, да провокират алергия и други не...

Има предписание, което не трябва да се нарушава, когато се пуска пералня. То е обвързвано с избора на стратегия за пране съгласно тъканите, които сте поставили вътре. Обикновено, когато перете по-мръсни облекла с петна по тях, смятате, че би трябвало да изберете по-висока температура, с цел да може горещата вода да почисти упоритите замърсявания, а и всички бактерии по облеклата.

Това обаче напълно не е по този начин. Качествата пералня и хубавият прахуляк за пране могат да ви отърват от петната без значение от температурата. Освен това се оказва, че ниската температура е доста по-добра и щадяща облеклата от високата.

Това е по този начин, тъй като студената форма се грижи да резервира цветовете на тъканите и те остават като нови по-дълго време. Освен това те резервират по-добре формата си, изпрани с хладка вода. Ниските температури се грижат и за пералнята – когато перете по този метод, удължавате живота на уреда.

Разбира се, тогава на дневен ред идва въпросът за какво високите градуси съществуват. Истината е, че те са подобаващи за пране на характерни тъкани. Температура от 60 градуса е подобаваща за материи като спално долни дрехи, кърпи, памперси и други. Тази от 90 градуса може да ви помогне да почистите мръсното долни дрехи и памучните облекла. Всички останали облекла е хубаво да се перат на не повече от 30-40 градуса.
 Най-голямата неточност, която вършим при прането Най-голямата неточност, която вършим при прането
Редовната промяна на спалното долни дрехи е от огромна значимост и сме пъклен щастливи, че живеем в съвременни времена и имаме шанса да употребяваме пер...

Спазвайки това предписание, сигурно ще удължите живота на своята скъпа пералня, която е толкоз нужна във всяко домакинство, а и ще се радвате на чисти облекла, запазили своите цветове по-дълго време. Все отново това е най-важното – да можете да носите обичаните си облекла по-дълго и те да бъдат почистени съвършено!

Ако този материал ви е бил потребен, ще бъде ужасно да го разпространите с някой, който ще има потребност да се осведоми. Важно е облеклата да бъдат чисти и да нямат петна, по тази причина верният метод на изпиране е от значително значение. Затова не губете време, а споделете прочетеното

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР