Практичен и лесен за използване в ежедневието, Citroen e-SpaceTourer е

...
Практичен и лесен за използване в ежедневието, Citroen e-SpaceTourer е
Коментари Харесай

Citroen e-SpaceTourer с фейслифт

Практичен и елементарен за потребление в всекидневието, Citroen e-SpaceTourer е съвършен седан с огромен потенциал за семейство, другари и спортни тимове. Сега французите направиха фейслифт на Stromer. Според Citroen, след забележителна проверка, ванът към този момент е в горния сегмент във всяко отношение.

Ванът към този момент се предлага с предна част, която отразява новия дизайнерски език и идентичността на марката на Citroen. Превозното средство е още по-добре обвързвано с последно потомство информационно-развлекателна система и още по-удобно и практично с доста уголемени и интелигентни отделения за предпазване.

Ванът, който има място за до девет души, е преносим салон. В електрическата версия, предлагана в Европа, обсегът на WLTP е повишен до 350 км, с цел да предложи устойчива подвижност с налични експлоатационни разноски.

Новият дизайн е изключително забележим в радиаторната решетка, която носи новото овално лого на марката и има за цел да придаде на автомобила съвременна нотка. Това лого е обвързвано с фаровете от двете страни посредством елегантна черна лента на райета, която повтаря логото с двоен шеврон. Фаровете също са актуализирани и в този момент носят признак на новата еднаквост на марката Citroen - светлинният автограф. Характеризира се с отвесна лента, която свързва две хоризонтални ленти.

Гамата от пет цвята за транспортни средства е разширена, с цел да включва два нови металик тона - Titanium Grey и Kapari Green допълват Kaolin White, Steel Grey и Perla Nera Black. Новото MPV има нови 17-инчови джанти от лека сплав.

В интериора арматурното табло е със пресен дизайн. Той разполага с нов 10-инчов HD централен сензорен екран в горната част и е още по-функционален с по-големи и повече отделения за предпазване. Например, държачите за чаши от всяка страна на горната част са модифицирани, с цел да обезпечат и по-безопасно място за смарт телефони. Новата горна зона за предпазване в средата е разширена и към този момент има място за таблети.

В Европа моделът се предлага единствено като e-SpaceTourer, с изключително богата гама от електрически задвижвания, които са в допълнение създадени до пробег до 350 км. Моторът със 100 кВт/136 к.с. ще продължи да се предлага с два типа литиево-йонни акумулатори. Клиентите имат избор сред 50 или 75 кВтч батерия.

С височина от 1,90 метра SpaceTourer предлага елементарен достъп до паркоместа. Предлага се в две дължини, M (4,98 m) и L (5,33 m), и може да побере до девет пасажера.

Моделът към момента не е разполагаем за закупуване все още на издание. Цялата информация е краткотрайна и предстои на дефинитивна хомологация. Допълнителни детайлности по отношение на обсега на общоприетото съоръжение ще бъдат оповестени, когато стартират поръчките, съгласно производителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР