Прадседателят на варненската градска организация на БСП Борислав Гуцанов заяви

...
Прадседателят на варненската градска организация на БСП Борислав Гуцанов заяви
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов от БСП - Варна: Г-жа Нинова използва невярна информация, но явно това ѝ е удобно

Прадседателят на варненската градска организация на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов съобщи в предаването на " Лице в лице " по bTV, че водачът на партията Корнелия Нинова е изнесла погрешни данни за това по какъв начин той е дал своя вот в Общинския съвет в морския град. Повод бяха обвиняванията на Нинова към него в същото предаване през вчерашния ден. 

" Не Българска социалистическа партия сне доверието си от мен. Как може Нинова да приказва от името на варненските социалисти! Даже отиде още по-нататък - да приказва от името на варненската общност. Става въпрос за решение на Изпълнителното бюро, и то без нужния кворум и без да има право да вземе сходно решение. Не може един водач да желае да приказва за правова страна и да се бори против паралелна страна, а дружно с това да не се съблюдава главният закон на нашата партив, нашия правилник. Как тогава аз и другите хора могат да имат доверие в водача на Българска социалистическа партия? ", попита в ефира на bTV ръководителят на БСП-Варна Борислав Гуцанов във връзка изявлението на Нинова, че партията е свалила доверието си от управлението на организацията в морската ни столица.

" Отдавна не съм чувал толкоз тежки внушения в ефир. Беше доста по-важно да се разяснява по какъв начин във Варна направихме резултат от 13 000 хиляди на 19 000 хиляди души, а не да се приказва за тези пет или седем индивида, наречени мъртви души, в листите ", възмути се Гуцанов. По думите му Нинова би трябвало да приказва в напълно различен аспект.

" Абсолютно законно съм определен сега като ръководител на градската организация на Българска социалистическа партия. Това го удостовери и заместникът на Нинова - Кирил Добрев. Само Конференцията през септември може да реши дали да има точка, в която да се преглежда моето премахване ", безапелационен е Гуцанов.

" Не може през вчерашния ден Корнелия Нинова да разяснява, че аз и групата съветници от Българска социалистическа партия сме подвластни от ГЕРБ. Бързо се не помни, че преди 9 години в моята къща влязоха въоръжените служители на реда и ме арестуваха пред децата ми. И аз в този момент би трябвало да давам отговор на въпросите, че гласоподавам с тези хора, по този начин ли?! ", попита риторично Гуцанов.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР