Прабабата й отровила мъжа си за париВъв вените на актрисата

...
Прабабата й отровила мъжа си за париВъв вените на актрисата
Коментари Харесай

Убийство в дома на Телбис от Вина

Прабабата й отровила мъжа си за пари

Във вените на актрисата Елена Телбис, която гледаме в основната роля на еноложката Елина в нашумелия сериал на Българска национална телевизия „ Вина “ (режисьор Виктор Божинов), в действителност тече българо-унгарска кръв. Родовата история на младата и красива звезда на българските кино и спектакъл е повече от трагична, почтена за кино сюжет, написа вестник Ретро.

Интересната фамилия на Елена идва още от нейния прародител, който преди време забягнал от България в Унгария, с цел да търси работа и прехранване. С времето съумял да завърти собствен личен бизнес с коне. Така локалните унгарци почнали да го назовават „ телбис “, което на техния език означавало човек, който язди добре коне. Понеже му потръгнало и бързо забогатял, почнал да поддържа връзка с дами от аристократичната общественост. Влюбил се в красива и умна унгарка – прабабата на актрисата, от която роднините ѝ считат, че тя е наследила хубавите си черти. Години наред двамата живеели щастливо, имали деца, до момента в който една вечер прабабата на актрисата не решила да токсини прародител ѝ. Искала да го убие, с цел да вземе всичките му спестени пари и насъбрано благосъстояние. И проектът ѝ сработил.

Тази трагична фамилна история Елена научила от татко си. Самият той обаче не знаел какво е продължението, какво се е случило с бабата и къде са се изпарили парите.
Родът Телбис в годините по-късно се умножава, а през днешния ден актрисата има родственици както в Унгария, по този начин и в Румъния. Преди време била на турне в Будапеща, където гостувала с постановката „ Дон Жуан “. Едва откакто се прибрала у нас, схванала, че стара двойка от българската общественост в столицата на Унгария е ходила да я търси в театъра, тъй като имали същата фамилия и желали да се срещнат с нея.

Екранната Елина от „ Вина “ е родена във Велико Търново през 1990 година и има още две сестри. Завършва НАТФИЗ през 2013 година в класа на проф. Ивайло Христов и на идната година е призната в трупата на Народния спектакъл. Името ѝ от време на време нашумява поради сполучливи участия в театрални и кино планове, а преди „ Вина “ взе участие и в различен хитов сериал – „ Отдел търсене “. За разлика от множеството си колежки в сектора Телбис е спестовна на мнения във връзка с персоналния си живот. Не обича да обявява любовните си връзки обществено, а въпреки да е считана за една от най-големите хубавици в артсредите, към момента не се е забърквала в разказ с сътрудник.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР