ПП са в делюзия! Представят си нереални факти, които не

...
ПП са в делюзия! Представят си нереални факти, които не
Коментари Харесай

ГЕРБ към ПП: Научете се бе, момчета!

" Политическа партия са в делюзия! Представят си нереални обстоятелства, които не дават отговор на действителността. Политическата шмекерия продължава ! "

Това написа в персоналния си профил ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Изявлението й е във връзка изказвания на " Продължаваме промяната ", които са оповестили, че са провели срещи с всички парламентарни групи на 48-ото Народно заседание .



" Никой от Политическа партия не се е срещал нито с мен, нито със заместниците ми Румен Христов, Тома Биков и Александър Ненков. Никой от Политическа партия не се е срещал със заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, които са народни представители ", безапелационна е Атанасова.

" Друг е въпросът за какво тези, които желаеха всичко да се случва обществено пред камерите на всички медии, през вчерашния ден са “провеждали ” диалози по кьошетата на Народното събрание! Научете се бе, момчета ! Каквото прошепнеш, би трябвало да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек приказва високо и гледа право в очите ", написа още в своя пост Десислава Атанасова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР