ПП са на горещия котлон, пържат се в протестите на

...
ПП са на горещия котлон, пържат се в протестите на
Коментари Харесай

Андролова: ГЕРБ клатят кабинета, без да го бутат

Политическа партия са на горещия котлон, пържат се в митингите на всички гилдии и публични групи, обезценяват се и губят скоротечно съвкупния протестен избор ”. Това заявава в кометар във Фейсбук Калина Андролова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

“Сглобката ” може да се разпадне, само че тъкмо в този момент няма да бъде разтурена, без значение че ГЕРБ вършат проява след проява, че правят оценка ръководството на Политическа партия като незадоволително, т.е. слагат му оценка слаб 2 по правилника на МОН. Политическа партия са на горещия котлон, пържат се в митингите на всички гилдии и публични групи, обезценяват се и губят скоротечно съвкупния протестен избор. Политическа партия напълно скоро няма да са способни да оперират с каквато и да е протестна жълтопаветна сила, тъй като сега акумулират митинг против себе си. Ето по тази причина ГЕРБ няма да разтурят “сглобката ”.

Политическа партия са на власт с непропорционално изразена тежест само тъй като Борисов е толерантен информационен гений. Да, той принуждава партията си да употребява някои взаимни отстъпки и вреди. Но това е единственият метод да изразходва плана Политическа партия, между другото, като слага увеличителна лупа за всички некадърности, които Политическа партия сътворяват. “Сглобката ” евентуално ще се счупи следващата година, за какво не през март-април, когато американските леви ще стартират да концентрират от ден на ден внимание и запаси върху президентската конкуренция и ще изтърван строгия контрол върху потискането на консервативните и антиглобалистките талази в Европа.

Едни парламентарни избори малко преди или редом с евроизборите ще потвърдят, че Политическа партия губят поддръжка, макар измъчения и неуверен триумф на Терзиев. Ще поправят илюзията Политическа партия, която ни беше натрапена с ала-бала от предходните парламентарни избори, и ще пресечен опцията Политическа партия да стартират да се мултиплицират към локалната власт в София.

                                           Още вести четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР