ПП Републиканци за България“ Варна регистрира листата си с народни

...
ПП Републиканци за България“ Варна регистрира листата си с народни
Коментари Харесай

ПП Републиканци за България Варна регистрира листата си с народни представители в РИК

 Политическа партия " Републиканци за България “ Варна записва листата си с народни представители в РИК за идните на 4 април парламентарни избори.

Регистрираната листа е 30-членна, а лидер е Веселин Василев, член на Изпълнителния съвет на партията. Василев е предприемач, два мандата кмет на Вълчи дол, приключил Военна академия, специалист по Национална сигурност и защита, магистър " Публична администрация “, " Технологии “ и " Богословие “.

" Той познава проблемите на локалната власт като кмет на Вълчи дол, като човек на бизнеса знае какво би трябвало да се промени “, разяснява при визитата си във Варна ръководителят на Политическа партия " Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

Втори в листата е адв. Диан Иванов - отличен правист, фамилен с две деца, координатор на партията в бранш " Правъсидие “  и ръководител на Контролния съвет. С две адвокатски фирми в София и Варна.

Трети в листата е Панайот Кискинов, координатор на партията за област Варна. Той е ученик на Юридически факултет с профил " Национална сигурност “. Експерт търговия и маркетинг. Семеен с две деца.

Четвърти е Младен Македонски, координатор за община Варна, ученик на ИУ-Варна, специалист " Публични финанси “.

Под номер пет в листата е Анна Лисичкова член на Контролния съвет на Републиканци за България, магистър " Инженер еколог “, възпитател по техника и технология, специалист екология, създаване и ръководство на капиталови планове с профил частни бенефициенти.

В листата за народни представители на Политическа партия " Републиканци за България “ от Варна влизат специалисти във всички значими браншове като право, стопанска система, обучение, екология, опазване на здравето, спорт и други

Предстои претендентите да бъдат показани на специфична конференция във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР