ПП НДСВ се срещна със свои симпатизанти във Враца.Домакин на

...
ПП НДСВ се срещна със свои симпатизанти във Враца.Домакин на
Коментари Харесай

НДСВ проведе среща със симпатизанти във Враца

ПП Национална движение „Симеон Втори" се срещна със свои симпатизанти във Враца.

Домакин на събитието бе лидерът на листата в града Момчил Младенов. В диалозите с гласоподавателите се включиха и останалите претенденти на Национална движение „Симеон Втори" във Враца – Светла Младенова и Венцислав Борисов.

Главният секретар на партията Съби Давидов и някогашният министър на обществената политика и народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Христина Христова, също взеха присъединяване в беседата с хората от района.
 Дискусията във Враца.

Активистите разясниха дейното завръщане в политическия живот на страната и си спомниха за сполучливия интервал на ръководство преди години.

Беше разисквана тактиката в областта на обществената политика, толерантността към дребния и междинния бизнес, която е заложена и в програмата, както и задачите, които партията реализира по време на своето ръководство.
 Христина Христова беседва със симпатизанти във Враца.

Участниците в диалозите демонстрираха своето предпочитание и подготвеност за ефективно присъединяване в идните локални избори през есента. Амбицията на Национална движение „Симеон Втори" е да се издигне кандидатурата на мощна фигура за кмет на Враца, която да дава отговор на упованията на хората в района.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР