ПП може да управлява с всички извън ГЕРБ и ДПС.

...
ПП може да управлява с всички извън ГЕРБ и ДПС.
Коментари Харесай

Радостин Василев: Борисов прави интриги между ПП и ДБ и се опитва да вкара последните в руслото на ГЕРБ


Политическа партия може да ръководи с всички отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ако би трябвало да измервам токсичността на двете партии, ГЕРБ е доста по-токсична. Това разяснява в " Денят стартира " депутатът от " Продължаваме Промяната " Радостин Василев.

Според Василев не е чак толкоз евентуално, че " Демократична България " ще получат третия мандат, тъй като президентът ги назовава " войнолюбци ". На въпрос биха ли подкрепили трети мандат на Демократична България, в случай че в него се включат и от ГЕРБ, Василев отговори:

" Ако предложат пакет от политики, с които сме осведомени, тъй като сме в непрекъснат контакт, може да се събере групата (на Политическа партия - б. р.) и да решим дали можем да поддържаме сходен вид политики и държавно управление. Аз персонално не бих подкрепил. С ГЕРБ в обща поддръжка към трети индивид не бих влезнал ".

Още преди да бъде връчен който и да е от трите мандата, Политическа партия са декларирали, че ще беседват за национални политики от голяма важност за развиването на България, сподели депутатът.

" Изявяваме подготвеност да беседваме по поддръжка на политики, само че това никога не значи, че бихме подкрепили държавно управление ", сподели още Василев.

Според него е невероятно нещата да се случат с третия мандат след събитията сред първия и втория. Коментира, че всяка заигравка с модела ГЕРБ отвън поддръжката за общонационални политики би нанесла съществени вреди върху поддръжката на Политическа партия.

" Не съм сигурен, че националната стратегия е в дневния ред на ГЕРБ. Хипотетично си представяме, че мандата отива при Христо Иванов и той се пробва, тъй като той има голямо предпочитание да откри това ръбче, върху което да събере всички несъвместими планове. Как очаквате ГЕРБ да поддържа същинска правосъдна промяна и премахване на Гешев, като същият този Гешев ги пази ", попита Радостин Василев.

По думите му Бойко Борисов прави интриги сред " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " и се пробва да вкара последните в " руслото на ГЕРБ ".

" Ако успее, това ще е краят на " Демократична България ", изрично. Колкото до Татяна Дончева и нейното изявление за леви и десни - Политическа партия, в случай че погледнете метода на образуване на целите, е типична центристка партия ", съобщи Василев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР