ПП искат България да бъде управлявана от стабилно мнозинство, но

...
ПП искат България да бъде управлявана от стабилно мнозинство, но
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Искаме стабилно мнозинство, ПП няма да се коалира с ГЕРБ и при втория мандат

ПП желаят България да бъде ръководена от устойчиво болшинство, само че няма да влизат в коалиция с ГЕРБ нито при първия, нито при възможен втори мандат за сформиране на държавно управление в новия парламент, който би бил връчен на „ Продължаваме промяната “. Това стана ясно от коментар по тематиката на представителя на Политическа партия Даниел Лорер пред бТВ.

Според него съставянето на държавно управление е тест дали ГЕРБ може да се оправдава пред българското общество, само че съгласно Политическа партия те не са подготвени за това. По думите на Лорер, някогашните ръководещи желаят да заблудят обществото.  

Според него обаче е допустимо да има общи гласувания по евроатлантически решения.

На въпрос дали в тази обстановка е задоволително болшинство на ГЕРБ с присъединяване на „ Възраждане “, той отговори, че зависи от волята на ГЕРБ и че Политическа партия не биха управлявали с тази партия. 

По думите му, цели за Политическа партия са евроатлантическата ориентировка на страната и икономическият разцвет. Той обаче не изясни по какъв начин от Политическа партия биха водили евроаталантическа политика при декларираната от Кирил Петков съдружна формула с Българска социалистическа партия. Лорер разяснява, че Политическа партия ще гласоподават за изпращане на оръжие за Украйна, „ преди  да се сформира държавно управление “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР