ПП и ДБ обвиниха останалите 5 парламентарно представени формации в

...
ПП и ДБ обвиниха останалите 5 парламентарно представени формации в
Коментари Харесай

ПП и ДБ видяха опит ГЕРБ, ДПС, БСП, Възраждане и Възхода да саботират членството ни в Еврозоната

ПП и Демократична България упрекнаха останалите 5 парламентарно показани обединения в скрит план против приемането на България в Еврозоната и осъществяване на правосъдната промяна.  
Мартин Димитров от „ Демократична България “ настоя за неотложно приемане на измененията в Кодекса за обезпечаване, с цел да " не изпуснем последния трен за влизане в Еврозоната ". 
Повод за прочетената от него декларация стана неналичието на кворум на вчерашното съвещание на Комисията за икономическа политика, което стана причина измененията в Кодекса да не бъдат признати на второ четене.
Според вносителя Министерство на финансите те са изискване за договарянията на България за присъединение към Еврозоната, а съгласно застрахователния отрасъл и останалите народни представители – биха довели до измами, източване на сдруженията и повишаване на наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “ поради условието родните застрахователи първо да заплащат за ПТП-та в чужбина, а чак по-късно да могат да оспорват претенциите.
Мартин Димитров съобщи:  
" За да няма кворум, има сделка сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Български напредък ", тъй като те дружно не идват. Това е сделка сред всички тях. За това става въпрос. Ако изпуснем влака за Еврозоната в този момент, не се знае по кое време ще има нова покана за нас ".
Мирослав Иванов от „ Продължаваме промяната “ пък подлага на критика отхвърли на Правна комисия да гласоподава на второ четене измененията за основаване на механизъм за следствие на основния прокурор и промените в антикорпуционното законодателство: 
" Истината е, че сътрудниците от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Български напредък " имаха волята да одобряват измененията в изборното законодателство, само че нямаха волята да одобряват механизъм за раследване на основния прокурор и нямаха волята да одобряват промени в закона, който ще подсигурява битката с корупцията ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР