ПП-ДБ регистрира в ОИК в София кандидата си за кмет

...
ПП-ДБ регистрира в ОИК в София кандидата си за кмет
Коментари Харесай

ПП-ДБ регистрира Васил Терзиев за кандидат-кмет на София

ПП-ДБ записва в ОИК в София претендента си за кмет Васил Терзиев и листа с 61 номинирани за общински съветници. На регистрацията участваха и номинираните за общинари, районни кметове, както и водачите на обединението.

Работим за изборна победа на първи тур. Това съобщи пред журналиси претендентът за кмет на локалната коалиция “Продължаваме смяната – Демократична България ” (Спаси София) Васил Терзиев, при регистрацията.

Васил Терзиев сподели, че негова съществена задача е да завоюва доверието на жителите на София, които имат фантазия за един по-добре ръководен град, без корупция, където общественият запас се употребява за възстановяване на виталната среда. Водач на листата за общински съветници е Борис Бонев, заяви Терзиев.

Ще работим да вдигнем стандарта на бистрота, да променим всичко, което зависи от нас, да има по-голяма ангажираност на жителите, да схващат какво се случва, да изкореним корупцията и “модела ГЕРБ ” на ръководство на града, сподели Терзиев. Той уточни, че планува усилване на функционалността на вътрешния одит и всички други контролни принадлежности, с които Общината работи.

В отговор на въпрос към съпредседателя на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков за предварителна спогодба с ГЕРБ за възможен балотаж, той сподели, че: “днес повече от всеки път сме уверени, че идващият кмет на София се споделя Васил Терзиев ”. Абсолютно сигурни сме, че успеха ще е осезаема и имаме вяра, че ще бъде още на първи тур, добави Петков. На национално равнище ние имаме вяра, че “Продължаваме смяната – Демократична България ” ще бъде част от всички балотажи, сподели още той.

Борис Бонев от “Спаси София ” сподели, че ГЕРБ е главният им конкурент на тези избори. Основният ни проблем е техният модел на ръководство, който желаеме да променим. “Спаси София ” влезе в това обединяване с ясното схващане, че сме дружно, с цел да изкореним този модел. Работим дружно, имаме ужасно построен екип, сподели още Борис Бонев. 
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР