ПП-ДБ попаднаха в капана на ГЕРБ, като представиха кабинет. Минути

...
ПП-ДБ попаднаха в капана на ГЕРБ, като представиха кабинет. Минути
Коментари Харесай

Константин Вълков: Кой е този кабинет, който ще се хареса на Борисов?

ПП-ДБ попаднаха в клопката на ГЕРБ, като показаха кабинет. Минути след представянето Борисов направи на пух и прахуляк този кабинет, както и се очакваше, съобщи той. Никога не е имало вид да има държавно управление на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и " Продължаваме промяната – Демократична България ". Борисов постоянно е управлявал в малцинство. С изключение на веднъж. Затова е значимо да има държавно управление на малцинството. В случая на ГЕРБ, съобщи в ефира на бТВ журналистът Константин Вълков.

Според него единственият късмет да се случи нещо друго в тази страна е да има кабинет на малцинството – без значение дали на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили или на Политическа партия – Демократична България, уточни Вълков.

От самото начало Политическа партия не предложиха смели промени, не застанаха твърдо зад това, което желаеха, и показаха кабинет под диктовката на ГЕРБ. Кой е този кабинет, който ще се хареса на ГЕРБ? И футболисти на " Реал Мадрид " да предложат, Борисов няма да ги утвърди. ПП-ДБ направиха това може би пред уплах от електорален апетит, добави журналистът.

За мен спечелилият печели всичко. Председателят на Народното събрание трябваше да бъде оставен да бъде на ГЕРБ, както и държавното управление. Само по този начин може да се види оправят ли се или не ГЕРБ. Кабинет с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ постоянно е бил проект А за Борисов. В някакъв смисъл това е добре за Политическа партия в смисъл да се види кой може и кой не може да ръководи, разяснява още Константин Вълков.

По думите му най-реалистичният вид е да има държавно управление, където водеща фигура да са ГЕРБ, с специалисти, подкрепени от Движение за права и свободи и от Има Такъв Народ, само че не и от Политическа партия.

.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР