ПП-ДБ от дни не спират да лъжат и да тълкуват

...
ПП-ДБ от дни не спират да лъжат и да тълкуват
Коментари Харесай

Костадинов: ПП-ДБ отново излъга при взимането на мандата 

ПП-ДБ от дни не стопират да лъжат и да поясняват законите и Конституцията по преференциален за тях метод, употребявайки ги само, с цел да се оправдават. Това е илюстрирано в клип, който през днешния ден пусна в страницата си в обществената мрежа фейсбук ръководителят на „ Възраждане “ и ПГ на „ Възраждане “ – Костадин Костадинов. 

Коментарът на представител на втората политическа коалиция в страната, който беше изработен за публицистите пред президентството, още веднъж е неистина. 

Този път представителят на  „ Доносническа България “ излъга в опит да оправдае казаното в записа от „ Националния съвет на Политическа партия “, че ръководителите на службите са съгласувани с посолствата. 

Твърденията на представителя на ПП-ДБ и един от съпредседателите  на „ Доносническа България “ (ДБ), че, изтъквам, „ Съгласно българското законодателство преди да бъде назначен който и да било, изключително за началник на  някоя от българските служби, би трябвало да бъде изследван за надеждност, в това число и към нашите сътрудници от НАТО. “

Разбира се, това е неистина, защото Министерски съвет няма обвързване да съгласува оглавяващите службите за национална сигурност с сътрудниците ни от НАТО.

Конституцията на Република България гласи: Чл. 105. (1) Министерският съвет управлява и реализира вътрешната и външната политика на страната в сходство с Конституцията и законите.

(2) Министерският съвет обезпечава публичния ред и националната сигурност и реализира общото управление на държавната администрация и на Въоръжените сили.

В опита си да оправдае обвиняванията за държавна измяна, евентуално пробвайки да заблуди обществото, че нищо неправилно не се е случило и е изцяло обикновено посолствата да се месят във вътрешните работи на България,   съпредседателят на Демократична България споделя, че не може да разбере защо национално изменничество се приказва и че това е естествена процедура съгласно Закона за класифицираната информация. 

Какво споделя законът обаче, дано погледнем в самия него: 

Чл.9 При реализиране на активността си ДKСИ/ДЪРЖАВНА КОМИСИЯ Пожарна охрана СИГУРНОСТТА НА ИНФОРМАЦИЯТА/:  

9. прави изследване взаимно със службите за сигурност и по тяхно предложение издава позволение на лица, препоръчани за назначаване  като чиновници по сигурността на информацията;

Вероятно дезинформацията, която интензивно популяризират представителите на ПП-ДБ е повода в страната ни да дойде специфичен делегат на Съединени американски щати, за чието идване се похвалиха от „ Дневник “ в приложената обява.

 

На преди малко завършилото чуване на българските служби за разузнаване в Народното събрание, ръководителите на всяка една от тях за следващ път, базирайки се на закона, опровергаха съпредседателя на Демократична България, като изрично отхвърлиха в специфичните им закони или Конституцията да има текстове, които да задължават изпълнителната власт да утвърждава, съгласува или утвърждава имената им. 

„ Очевидно посолството има обилни усложнения със своите партии в България, които откакто признаха, че съгласуват с него, в този момент имат голям проблем с публичното доверие. По остарял табиет те не престават да лъжат, пробвайки се да се оправдаят, и е нужно да получат директна помощ от посолството посредством специфични пратеници. Вторият мандат е дискредитиран в ръцете на ПП-ДБ, приканвам ги да го върнат несбъднат, с цел да не губим повече времето на българския народ и да отидем на избори, откакто Народното събрание прегледа и одобри бюджета “, разяснява Костадинов.

Как безочливо и за следващ път излъгаха представителите на ППДБ може да видите в приложения клип:  https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/3280823872227840

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР