ПП-ДБ нямат никакъв шанс да направят правителство. Този извод е

...
ПП-ДБ нямат никакъв шанс да направят правителство. Този извод е
Коментари Харесай

Борисов: Ние сме единствените, които искат да работят с ПП-ДБ

ПП-ДБ нямат никакъв късмет да създадат държавно управление. Този извод е направил Бойко Борисов след вчерашните договаряния с някои от партиите в Народно събрание.
Прочетете още
„ От ГЕРБ-СДС сме единствените искащи, които желаеме да работят с тях. Имат финален късмет да се откажат от своята надменност и недоумение, няма по какъв начин с 64 депутати да желаят да ръководят сами. Нови избори са злополука за България. Опциите са или едно устойчиво ръководство сред нас  и ПП-ДБ, или ръководство което е за 3 месеца, с цел да се одобри най-малко бюджета и тогава да идем на избори. С 69 депутати ние нямаме право да се държим нито като спечелили, нито да приказваме от името на народа ”, съобщи Борисов.

Той съобщи още, че нова лидерска среща сред двете партии би имала смисъл единствено в случай че политиците премислят целите си и узреят.

„ Кабинет на малцинството с 60 дупутата е неуместна концепция. Ако от другите партии не вземат участие в държавно управление и нямат хора, нямат никаква логичност да поддържат държавно управление на някой различен и поемат отговорност. Аз не предлагам порции или постове, а да поемем дружно отговорност ”, сподели водачът на ГЕРБ.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР